KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Yaşar Gölcü İlkokulu

KİTAPLA KURULAN KARDEŞLİK BAĞLARI

Kitap, İnsana istediği zaman bilgi veren istemediği zaman odaları süsleyen bir araçtır.   Kitap, Kimilerinin duygularını anlattığı araçtır.   Kitap, Bazen vakit geçirmek için yazılan ve okunan bir şeydir kitap.   Kitap, Bazen de bazılarını hava atmak için kullanılan bir malzemedir.   Kitap, okumak, ilmin göstergesidir,   Kitap, okumak, azmin, sabrın ve öğrenme isteğinin göstergesidir.   Kitap, okumak bir milletin kurtuluş alametidir.   Kitap, insana konuşmayı öğretir.   Kitap, insana yazmayı öğretir.   Kitap, insana hayatı öğretir.   Kitap, insana insanı öğretir.   Kitap, hitap sanatını öğretir.   Kitap, bilgi saklamaz insandan   Kitap, hayat verir insana   Kitap, bir eğlencedir kimilerine göre   Kitap için bunların hepsini de söyleyebiliriz. BU DÜŞÜNCELERLE;Yaşar Gölcü İlkokulu olarak düzenlediğimiz kitap yardımını Şehit Ahmet Nar ilkokuluna ulaştırdık. Kampanya sürecine öncülük eden Zeynep Hocamıza,Gamze Hocalarımıza,Emine Hocamıza Burcu Hocamıza Harun ve Alim Hocalarımıza,öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

20-03-202420-03-202420-03-202420-03-2024

Yayın: 20.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 11:32 - Görüntülenme: 100