KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Yaşar Gölcü İlkokulu

HAKKI ERDEMİR - Okul Müdürü

1970 yılında Ahlat ta doğdu. ilkokula burada başladı ve 1. sınıfı okuduktan sonra Kahramanmaraş a geldi. ilkokul. ortaokul ve liseyi bu ilde tamamladı. ünüversiteyi Van Yüzüncü Yıl Ünüversitesinde ve Eskişehir Anadolu Ünüversitesinde okudu. Kastamonu İhsangazi İlçesi Bedirgeriş Köyü İlköğretim Okulu,Ekinözü Türkeli İlköğretim Okulunda müdür yetkili öğretmenlik. Ekinözü Pansiyonlu İlköğretim Okulunda öğretmenlik ve müdür yardımcılık, Kahramanmaraş Arslanbey İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığı yaptı. Daha sonra 2010-2023 yılları arasında Çakmakçı Sait İlkokulu - Ortaokulunda ve Osmanbey İlkokulu- Ortaokulunda müdür olarak çalıştı. Ağustos 2023 tarihinde okulumuz Yaşar Gölcü İlkokuluna müdür olarak görevine başladı , okulumuzda görevine devam etmektedir.