KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Yaşar Gölcü İlkokulu

Yaşar Gölcü İlkokulu

DOĞUKENT MAH. 17004. SOKAK NO 6 DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
İlmin ve bilimin ışığında, kaynaklarımızı ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan, öğrencilerin ve diğer paydaşların onur duyduğu öncü bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
Öğrenci :2033
07:20-12:20 12:20-17:20
HALK OTOBÜSLER 5A,5B,15,23,28,52 NUMARALI OTOBÜSLER BELEDİYE OTOBÜSLERİ
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ DOĞUKENT SİTELERİNİN ORTA KISMINDADIR. YAKININDA DOĞUKENT MERKEZ CAMİİ,AKMANSOY MARKET, DOĞUKENT TAZİYE EVİ, DOĞUKENT KUR´AN KURSU, DULKADİROĞLU TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ,DOĞUKENT POLİS KARAKOLU, MUHTARLIK BULUNMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KAHRAMANMARAŞ VALİLİK 5 KM VE DULKADİROĞLU KAYMAMAKAMLIK BiNASINA 3 KM, DULKADİROĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE 3 KM MESAFEDEDİR.